V den státního svátku 28.10.2024 (pondělí) budeme mít ZAVŘENO. Zásobte se včas!

×

acer-cs.cz ACER - C.S., spol. s r.o.

SPAR BUK A/B 2000/630/18 NAPOJ.(BAL)

Kód produktu: 34741
Cena s DPH
1 608,09 Kč /
Cena bez DPH
1 329 Kč /
Celková cena
1 608,09 Kč
do 3 dnů
ks
Spárovka, je jednovrstvá lepená deska napojovaná nebo průběžná. Lepené jednovrstvé desky (spárovky) se vyrábějí z masivních lamel listnatých nebo jehličnatých dřevin vysoušených na vlhkost 8% s toleranci ±2%. U spárovek...

Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Formát materiálu (mm) 2000 x 630
Tloušťka materiálu (mm) 18
Kód zboží 34741
Značka N/A
Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Spárovka, je jednovrstvá lepená deska napojovaná nebo průběžná. Lepené jednovrstvé desky (spárovky) se vyrábějí z masivních lamel listnatých nebo jehličnatých dřevin vysoušených na vlhkost 8% s toleranci ±2%. U spárovek napojovaných jsou lemely do délky napojované cinkovaným (zubovým) spojem a na šířku jsou lepené tupým spojem pomocí PVAC lepidel (lepení D3). Spárovky průběžné mají lamely v celé délce a na šířku jsou lepeny tupým spojem pomocí PVAC lepidel (lepení D3). Spárovky se vyrábějí jako jednovrstvý konstrukční dřevařský polotovar, určený pro další zpracování a následné použití v interiéru. Pro použití v exteriéru je nutné upřesnit-specifikovat, které spárovky lze v tomto prostředí a za jakých podmínek použít. Desky jsou bez povrchové úpravy, většinou balené jednotlivě.
Nahoru