V den státního svátku 28.10.2024 (pondělí) budeme mít ZAVŘENO. Zásobte se včas!

×

acer-cs.cz ACER - C.S., spol. s r.o.

TERNO Diva Fluid sada pro dřevěné/skleněné dveře, brzda, 30-80kg stříbrná/černá

Kód produktu: 173574
Cena s DPH
2 364,34 Kč /
Cena bez DPH
1 954 Kč /
Celková cena
2 364,34 Kč
do 3 dnů
sada
Sada kování pro dřevěné i skleněné dveře s odsazením od zdi 14 - 20 mm u dřevěných dveří. V případě použití skleněné výplně je nutné dokoupit i sadu krytek dle zvolené povrchové úpravy: 483803 - stříbrná, 483804 - černá....

Nejmenší odebíratelné množství 1 sada
Formát materiálu (mm) 100 x 122
Tloušťka materiálu (mm) 87
Kód zboží 173574
Značka Terno Scorrevoli
Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Sada kování pro dřevěné i skleněné dveře s odsazením od zdi 14 - 20 mm u dřevěných dveří. V případě použití skleněné výplně je nutné dokoupit i sadu krytek dle zvolené povrchové úpravy: 483803 - stříbrná, 483804 - černá. Nosnost 30 - 80 kg. Šířka dveří 600 - 1500 mm. Verze bez tlumení. Sada obsahuje komponenty pro použití profilů v černé a stříbrné barvě. Jde o inovovanou verzi původního kování Diva a obě verze nelze mezi sebou navzájem kombinovat! Před samotnou výrobou dveří je proto důležité si projít montážní návod a shlédnout přiložené video. Nutno tedy objednat i příslušný vodící a krycí profil viz. související sortiment. Jednodušší možností je objednání kompletní sady dle požadavků zákazníka (viz. alternativa), která již toto kování včetně profilů obsahuje. Diva Fluid systém je nový patentovaný posuvný systém určený pro designové dveře s přiznanými hliníkovými kolejnicemi a technologií měkkého zavírání nové generace Fluid. Diva Fluid se vyznačuje minimalistickým stylem díky optimalizovaným posuvným vozíkům zabudovaným ve dveřích s novým vzorem frézování. Patentované tlumiče Fluid jsou zcela skryté v kolejnici, aby vynikl původní design dveří. Inovovaný proces montáže Diva Fluid byl zjednodušen díky novému podpůrnému přípravku, který byl vyvinut tak, aby vedl montéry krok za krokem a zajistil nejlepší možnou funkčnost systému. Nový patentovaný systém proti vypadnutí dveří umožňuje poskytnout maximální bezpečnost všem uživatelům a zamezuje pádu dveří za jakýchkoliv okolností.

Detail produktu na stránkách výrobce.

Detail produktu na stránkách výrobce.
Nahoru