V den státního svátku 28.10.2024 (pondělí) budeme mít ZAVŘENO. Zásobte se včas!

×

acer-cs.cz ACER - C.S., spol. s r.o.

IF-Target J10 táhlo M6

Kód produktu: 117592
Cena s DPH
15,25 Kč /
Cena bez DPH
12,6 Kč /
Celková cena
15,25 Kč
do 3 dnů
ks
TARGET je nové strukturální spojovací kování s vysokou upevňovací kapacitou, vhodné pro montáž s dřevěnými hmoždinkami. TARGET je ideálním řešením pro instalaci skříně v těsných prostorech. TARGET poskytuje možnost...

Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Formát materiálu (mm) 50 x 10
Tloušťka materiálu (mm) 10
Kód zboží 117592
Značka Italiana Ferramenta
Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
TARGET je nové strukturální spojovací kování s vysokou upevňovací kapacitou, vhodné pro montáž s dřevěnými hmoždinkami. TARGET je ideálním řešením pro instalaci skříně v těsných prostorech. TARGET poskytuje možnost předběžné montáže.
Chytrý výrobek:
Skryté a přesto rozebiratelné spojovací kování. Nenarušuje nijak vnitřní prostor korpusu. Nábytek je čistý, bez viditelného kování a zároveň kdykoli snadno rozebiratelný. Skrz montážní šroub (tento otvor je jediná známka že korpus je spojen pomocí nějakého kování a pro jehož zakrytí je k dispozici krytka) je možné nastavovat (při použití ke spojení dna a boku skříně stojící na zemi) stavěcí nožku Integrato nebo Leveller. Vynikající řešení pro spojení korpusu a zároveň řešení rektifikační nožky pro šatní skříně!
Nahoru