V den státního svátku 28.10.2024 (pondělí) budeme mít ZAVŘENO. Zásobte se včas!

×

acer-cs.cz ACER - C.S., spol. s r.o.

IF-tlumič dvířek závrtný 5mm transparentní

Kód produktu: 66073
Cena s DPH
1,09 Kč /
Cena bez DPH
0,9 Kč /
Celková cena
1,09 Kč
do 3 dnů
ks
Tlumič dvířek k zavrtání, otvor 5 mm, transparentní. Provedení ze dvou materiálů, kde tělo je z pevného plastu a doraz z měkkého, usnadňuje montáž a zároveň zajišťuje kvalitní dotlumení. Vhodné i pro strojovou montáž....

Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Formát materiálu (mm) 8 x 9
Tloušťka materiálu (mm) 9
Kód zboží 66073
Značka Italiana Ferramenta
Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Tlumič dvířek k zavrtání, otvor 5 mm, transparentní.
Provedení ze dvou materiálů, kde tělo je z pevného plastu a doraz z měkkého, usnadňuje montáž a zároveň zajišťuje kvalitní dotlumení.
Vhodné i pro strojovou montáž.
Transparentní plast. Bi-materiál je jedinečné řešení, které zabraňuje hlučnému bouchání dveří skříněk. Dvojitým vstřikováním vzniká celistvý tlumič ze dvou různých materiálůtuhý čep, který umožňuje rychlou instalaci pomocí předvrtaného otvoru průměru 5 mm. Hladký vnější povrch, který snižuje otřesy a hluk vznikající při zavření dveří. Pokud jde o rozdílnou barvu bimateriálu, rádi bychom upřesnili, že se jedná o běžný výrobní proces, kdy některé šarže mohou být více či méně průhledné nebo žluté. Tento aspekt nemůže být předmětem stížnosti.

Odkaz na stránky dodavatele.
Nahoru